RhythmRidge

Ylelliset majoitusvaihtoehdot Tarjoamme ainutlaatuisten huoneiden ja sviittien ylellisiä majoitusvaihtoehtoja, jotka palvelevat kaikkein vaativimpia makuja ja tarjoavat upeat näkymät ja huippuluokan mukavuudet.

RhythmRidge | Vastuuvapauslauseke

Jos tarvitset lisätietoja tai sinulla on kysyttävää sivustomme vastuuvapauslausekkeesta, ota rohkeasti yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen [email protected].

Kaikki tällä verkkosivustolla olevat tiedot - - Verkkosivusto julkaistaan hyvässä uskossa ja vain yleiseen tiedotustarkoitukseen. ei anna mitään takuita näiden tietojen täydellisyydestä, luotettavuudesta ja tarkkuudesta. Verkkosivusto Kaikki toimet, joihin ryhdyt tältä verkkosivustolta löytämiesi tietojen perusteella, ovat täysin omalla vastuullasi. Verkkosivusto Emme ole vastuussa mistään menetyksistä ja / tai vahingoista, jotka liittyvät verkkosivustomme käyttöön.

Verkkosivustollamme voit vierailla muilla verkkosivustoilla seuraamalla hyperlinkkejä tällaisille ulkoisille sivustoille. Vaikka pyrimme tarjoamaan vain laadukkaita linkkejä hyödyllisille ja eettisille verkkosivustoille, emme voi hallita näiden sivustojen sisältöä ja luonnetta. Nämä linkit muille verkkosivustoille eivät tarkoita suositusta kaikelle näillä sivustoilla olevalle sisällölle. Sivuston omistajat ja sisältö voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta, ja ne voivat tapahtua ennen kuin meillä on mahdollisuus poistaa linkki, joka on saattanut mennä "huonoksi".

Huomaa myös, että kun poistut verkkosivustoltamme, muilla sivustoilla voi olla erilaisia tietosuojakäytäntöjä ja ehtoja, jotka eivät ole meidän hallinnassamme. Muista tarkistaa näiden sivustojen tietosuojakäytännöt sekä niiden "käyttöehdot" ennen liiketoiminnan aloittamista tai tietojen lataamista.

Suostumus

Käyttämällä verkkosivustoamme hyväksyt täten vastuuvapauslausekkeemme ja hyväksyt sen ehdot.

Päivittää

Jos päivitämme, muutamme tai teemme muutoksia tähän asiakirjaan, muutokset näkyvät näkyvästi täällä.