RhythmRidge

Ylelliset majoitusvaihtoehdot Tarjoamme ainutlaatuisten huoneiden ja sviittien ylellisiä majoitusvaihtoehtoja, jotka palvelevat kaikkein vaativimpia makuja ja tarjoavat upeat näkymät ja huippuluokan mukavuudet.

RhythmRidge | Käyttöehdot

Nämä käyttöehdot ("Sopimus") määrittävät yleiset ehdot verkkosivuston ("Verkkosivusto" tai "Palvelu") käytöllesi Verkkosivusto ja kaikki siihen liittyvät tuotteet ja palvelut (yhdessä "Palvelut"). Tämä sopimus on laillisesti sitova sinun ("käyttäjä", "sinä" tai "sinun") ja Verkkosivusto ("Verkkosivusto", "me", "meitä" tai "meidän"). Jos solmit tämän sopimuksen yrityksen tai muun oikeushenkilön puolesta, vakuutat, että sinulla on valtuudet sitoa kyseinen oikeushenkilö tämän sopimuksen entiteetti, jolloin termit "käyttäjä", "sinä" tai "sinun" viittaavat tällaiseen tahoon. Jos sinulla ei ole tällaista valtuutusta tai jos et hyväksy tämän sopimuksen ehtoja, eivät saa hyväksyä tätä sopimusta eivätkä saa käyttää verkkosivustoa ja palveluita. Käyttämällä verkkosivustoa ja palveluita vahvistat, että olet lukenut, ymmärtänyt ja sitoutunut noudattamaan tämän sopimuksen ehtoja. Hyväksyt, että tämä sopimus on sinun ja , vaikka se on sähköinen etkä ole fyysisesti allekirjoittanut sitä, ja se säätelee verkkosivuston ja Verkkosivustopalveluiden käyttöäsi.

Tilit ja jäsenyys

Jos luot tilin verkkosivustolle, olet vastuussa tilisi turvallisuuden ylläpitämisestä ja olet täysin vastuussa kaikista tilillä tapahtuvista toiminnoista ja muista siihen liittyvistä toimista. Me voimme, mutta meillä ei ole velvollisuutta, valvoa ja tarkistaa uusia tilejä, ennen kuin voit kirjautua sisään ja aloittaa palveluiden käytön. Väärien yhteystietojen antaminen voi johtaa tilisi sulkemiseen. Sinun on välittömästi Ilmoita meille tilisi luvattomasta käytöstä tai muista tietoturvaloukkauksista. Emme ole vastuussa mistään teoistasi tai laiminlyönneistäsi, mukaan lukien minkäänlaiset vahingot, jotka aiheutuvat tällaisista toimista tai laiminlyönneistä. Voimme keskeyttää, poistaa käytöstä tai poistaa tilisi (tai minkä tahansa sen osan), jos päätämme, että olet rikkonut jotakin tämän sopimuksen ehtoa tai että käyttäytymisesi tai sisältösi vahingoittaisi mainettamme ja liikearvoamme. Jos poistamme edellä mainituista syistä et voi rekisteröityä uudelleen palveluihimme. Voimme estää sähköpostiosoitteesi ja Internet-protokollaosoitteesi estääksemme myöhemmän rekisteröinnin.

Käyttäjän sisältö

Emme omista mitään dataa, informaatiota tai materiaalia (yhdessä "Sisältö"), jonka lähetät Verkkosivustolle Palvelun käytön aikana. Olet yksin vastuussa tarkkuudesta, laadusta, eheydestä, laillisuudesta, kaiken lähetetyn sisällön luotettavuus, asianmukaisuus ja immateriaalioikeuksien omistusoikeus tai käyttöoikeus. Voimme seurata ja tarkistaa verkkosivuston sisältöä, jonka olet lähettänyt tai luonut käyttämällä palveluitamme. Annat meille luvan käyttää, kopioida, jakaa, tallentaa, lähettää, muotoilla uudelleen, näyttää ja esittää käyttäjätilisi sisältöä ainoastaan siinä määrin kuin on tarpeen palvelujen tarjoamiseksi sinulle. Rajoittamatta mitään näistä vakuutuksista tai takuista, meillä on oikeus, mutta ei velvollisuutta, oman harkintamme mukaan kieltäytyä tai poistaa mikä tahansa sisältö, joka kohtuullisen mielipiteemme mukaan rikkoo mitä tahansa käytäntöjämme tai on millään tavalla haitallista tai paheksuttavaa. Ellei nimenomaisesti Sinun sallimasi verkkosivuston ja palveluiden käyttösi ei anna meille lupaa käyttää, jäljentää, mukauttaa, muokata, julkaista tai jakaa luomaasi tai käyttäjätilillesi tallennettua sisältöä kaupalliseen, markkinointiin tai muuhun tarkoitukseen samanlainen tarkoitus.

Varmuuskopiot

Emme ole vastuussa verkkosivustolla olevasta sisällöstä. Emme ole missään tapauksessa vastuussa mistään sisällön menetyksestä. On yksinomaan sinun vastuullasi ylläpitää asianmukaista varmuuskopiota sisällöstäsi. Sen estämättä, mitä Edellä mainituissa tapauksissa ja tietyissä olosuhteissa, ilman mitään velvoitetta, saatamme pystyä palauttamaan osan tai kaikki tietosi, jotka on poistettu tiettynä päivänä ja kellonaikana, jolloin olemme saattaneet varmuuskopioida tiedot omillemme Tarkoituksiin. Emme takaa, että tarvitsemasi tiedot ovat saatavilla.

Vaikka verkkosivusto ja palvelut voivat linkittää muihin resursseihin (kuten verkkosivustoihin, mobiilisovelluksiin jne.), Emme tarkoita suoraan tai epäsuorasti hyväksyntää, yhdistystä, sponsorointia, hyväksyntää tai yhteyttä mihinkään linkitetty resurssi, ellei tässä nimenomaisesti mainita. Emme ole vastuussa minkään yrityksen tai yksityishenkilön tarjousten tai heidän resurssiensa sisällön tutkimisesta tai arvioinnista, emmekä takaa niitä. Emme oleta mitään vastuu muiden kolmansien osapuolten toimista, tuotteista, palveluista ja sisällöstä. Sinun tulee lukea huolellisesti kaikkien sellaisten resurssien oikeudelliset lausunnot ja muut käyttöehdot, joihin pääset linkin kautta Verkkosivusto. Linkittäminen muihin sivuston ulkopuolisiin resursseihin tapahtuu omalla vastuullasi.

Vastuun rajoitus

Sovellettavan lain sallimissa rajoissa sen tytäryhtiöt, johtajat, toimihenkilöt, työntekijät, edustajat, toimittajat tai lisenssinantajat eivät missään tapauksessa Verkkosivustoole vastuussa kenellekään mistään epäsuorista, satunnaisista, erityisistä, rankaisevista, kattaa tai välilliset vahingot (mukaan lukien rajoituksetta vahingot, jotka aiheutuvat menetetyistä voitoista, tuloista, myynnistä, liikearvosta, sisällön käytöstä, vaikutuksesta liiketoimintaan, liiketoiminnan keskeytymisestä, odotettujen säästöjen menetyksestä, liiketoimintamahdollisuuden menetyksestä) riippumatta siitä, mikä on aiheutunut minkä tahansa vastuuteorian nojalla, mukaan lukien rajoituksetta sopimus, vahingonkorvaus, takuu, lakisääteisen velvollisuuden rikkominen, huolimattomuus tai muu, vaikka vastuussa olevalle osapuolelle olisi ilmoitettu tällaisten vahinkojen mahdollisuudesta tai olisi voinut ennakoida tällaiset vahingot. Sovellettavan lain sallimissa rajoissa palveluihin liittyvä kokonaisvastuu Verkkosivusto ja sen tytäryhtiöt, toimihenkilöt, työntekijät, edustajat, toimittajat ja lisenssinantajat ovat rajoitettu summaan, joka ei ole suurempi kuin yksi dollari tai summat, jotka olet Verkkosivusto tosiasiallisesti maksanut käteisenä edellisen kuukauden aikana ennen ensimmäistä tällaisen vastuun aiheuttavaa tapahtumaa tai tapahtumaa. Rajoitukset ja Poissulkemisia sovelletaan myös, jos tämä korvaus ei täysin korvaa sinulle menetyksiä tai ei täytä olennaista tarkoitustaan.

Lisätietoja on vastuuvapauslausekkeessa

Muutokset ja muutokset

Pidätämme oikeuden muuttaa tätä sopimusta tai sen verkkosivustoon ja palveluihin liittyviä ehtoja milloin tahansa harkintamme mukaan. Kun teemme niin, julkaisemme ilmoituksen verkkosivuston pääsivulla. Voimme myös ilmoittaa sinulle muilla tavoilla harkintamme mukaan, kuten antamiesi yhteystietojen kautta.

Tämän sopimuksen päivitetty versio tulee voimaan välittömästi tarkistetun sopimuksen julkaisemisen jälkeen, ellei toisin mainita. Verkkosivuston ja palveluiden käytön jatkaminen tarkistetun sopimuksen voimaantulopäivän jälkeen (tai muu tuolloin määritetty toimi) merkitsee suostumustasi näihin muutoksiin.

Näiden ehtojen hyväksyminen

Vahvistat, että olet lukenut tämän sopimuksen ja hyväksyt kaikki sen ehdot. Käyttämällä verkkosivustoa ja palveluita sitoudut noudattamaan tätä sopimusta. Jos et suostu noudattamaan tämän ehtoja Sopimus, sinulla ei ole lupaa käyttää verkkosivustoa ja palveluita.

Yhteydenotostasi

Jos sinulla on tähän sopimukseen liittyviä kysymyksiä, huolenaiheita tai valituksia, kehotamme sinua ottamaan meihin yhteyttä alla olevien tietojen avulla:

Haminanväylä 15, 46900 Kouvola, Finland

+358407498567

[email protected]